Galaxy setup from cloudman shows no tools in the tool panel

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Galaxy setup from cloudman shows no tools in the tool panel

Marco Ocana
Hi,

Just setup Galaxy using cloudman on AWS.
I updated the version of Galaxy using the Admin Console (it shows revision 10066:d2d4b6ac2139).
I also did the additional tool installation described in the Galaxy log file by running the script:
sh ./scripts/migrate_tools/0007_tools.sh install_dependencies
FInally, I added the genomespace tools as described in:

From the cloudman admin console all systems appear as "Running" .
However, when I go to the Galaxy main page, the "Tools" panel is completely empty.


I tried restarting Galaxy from the cloudman console a couple of times.

There are errors that show up in the Galaxy log, though none that could tell me precisely what I should do to get the tools to display.

I have attached the Galaxy log file.
Any help would be appreciated.

Thanks

Marco

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

galaxy-log.txt (193K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Galaxy setup from cloudman shows no tools in the tool panel

Dannon Baker-2
This is actually a bug in the current tip of galaxy-central that we should have resolved shortly.  We should have an update out today, or you can downgrade your galaxy to revision dfba9b0  (hg update -r dfba9b0).

-Dannon


On Tue, Jun 18, 2013 at 8:12 AM, Marco Ocana <[hidden email]> wrote:
Hi,

Just setup Galaxy using cloudman on AWS.
I updated the version of Galaxy using the Admin Console (it shows revision 10066:d2d4b6ac2139).
I also did the additional tool installation described in the Galaxy log file by running the script:
sh ./scripts/migrate_tools/0007_tools.sh install_dependencies
FInally, I added the genomespace tools as described in:

From the cloudman admin console all systems appear as "Running" .
However, when I go to the Galaxy main page, the "Tools" panel is completely empty.


I tried restarting Galaxy from the cloudman console a couple of times.

There are errors that show up in the Galaxy log, though none that could tell me precisely what I should do to get the tools to display.

I have attached the Galaxy log file.
Any help would be appreciated.

Thanks

Marco

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Galaxy setup from cloudman shows no tools in the tool panel

Dannon Baker-2
This should now be resolved in -central.  If you update again, you'll get the changes and your instance should work fine.

-Dannon


On Tue, Jun 18, 2013 at 8:34 AM, Dannon Baker <[hidden email]> wrote:
This is actually a bug in the current tip of galaxy-central that we should have resolved shortly.  We should have an update out today, or you can downgrade your galaxy to revision dfba9b0  (hg update -r dfba9b0).

-Dannon


On Tue, Jun 18, 2013 at 8:12 AM, Marco Ocana <[hidden email]> wrote:
Hi,

Just setup Galaxy using cloudman on AWS.
I updated the version of Galaxy using the Admin Console (it shows revision 10066:d2d4b6ac2139).
I also did the additional tool installation described in the Galaxy log file by running the script:
sh ./scripts/migrate_tools/0007_tools.sh install_dependencies
FInally, I added the genomespace tools as described in:

From the cloudman admin console all systems appear as "Running" .
However, when I go to the Galaxy main page, the "Tools" panel is completely empty.


I tried restarting Galaxy from the cloudman console a couple of times.

There are errors that show up in the Galaxy log, though none that could tell me precisely what I should do to get the tools to display.

I have attached the Galaxy log file.
Any help would be appreciated.

Thanks

Marco

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/



___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/