Job submission failed

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Job submission failed

Vipin TS
Hi dev-team, 


I am experiencing an issue with my production instance in dispatching the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the popup error message as here: 
Inline image 1
I am not sure what is happening, not getting any single line of error message in log file. 

Here is the version I am using:
changeset:   17051:28113eeee212 
branch:      stable 
date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400 
summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1

any suggestions, Thank you! 

Vipin | Rätsch Lab

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

Hans-Rudolf Hotz
Hi Vipin

Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to
"latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the
database schema upgrade to '128'?


Regards, Hans-Rudolf


On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:

> Hi dev-team,
>
>
> I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
> the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the popup
> error message as here:
> Inline image 1
> I am not sure what is happening, not getting any single line of error
> message in log file.
>
> Here is the version I am using:
> changeset:   17051:28113eeee212
> branch:      stable
> date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
> summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1
>
> any suggestions, Thank you!
>
> Vipin | Rätsch Lab
>
>
> ___________________________________________________________
> Please keep all replies on the list by using "reply all"
> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>    https://lists.galaxyproject.org/
>
> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>    http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

John Chilton-4
Another question is are there any logs indicating issues on the server
side and can you open your web console and let us know if there are
any errors reported there on the client side (e.g.
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Web_Console).

-John

On Tue, Apr 21, 2015 at 3:45 AM, Hans-Rudolf Hotz <[hidden email]> wrote:

> Hi Vipin
>
> Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to
> "latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the database
> schema upgrade to '128'?
>
>
> Regards, Hans-Rudolf
>
>
> On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:
>>
>> Hi dev-team,
>>
>>
>> I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
>> the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the popup
>> error message as here:
>> Inline image 1
>> I am not sure what is happening, not getting any single line of error
>> message in log file.
>>
>> Here is the version I am using:
>> changeset:   17051:28113eeee212
>> branch:      stable
>> date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
>> summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1
>>
>> any suggestions, Thank you!
>>
>> Vipin | Rätsch Lab
>>
>>
>> ___________________________________________________________
>> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>>    https://lists.galaxyproject.org/
>>
>> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>>    http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>>
> ___________________________________________________________
> Please keep all replies on the list by using "reply all"
> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>  https://lists.galaxyproject.org/
>
> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

Vipin TS
In reply to this post by Hans-Rudolf Hotz
Hi Hans, 


Yes, this happened after upgrading to the version latest_15.03. The db upgrade was fine, didn't throw any error message to me. 

Thanks, Vipin


On Tue, Apr 21, 2015 at 3:45 AM, Hans-Rudolf Hotz <[hidden email]> wrote:
Hi Vipin

Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to "latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the database schema upgrade to '128'?


Regards, Hans-Rudolf


On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:
Hi dev-team,


I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the popup
error message as here:
Inline image 1
I am not sure what is happening, not getting any single line of error
message in log file.

Here is the version I am using:
changeset:   17051:28113eeee212
branch:      stable
date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1

any suggestions, Thank you!

Vipin | Rätsch Lab


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
   https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
   http://galaxyproject.org/search/mailinglists/



___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

Vipin TS
In reply to this post by John Chilton-4
Hi John, 

I am seeing an error in browser console when click on a tool link:

"<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>403 Forbidden</title>
</head><body>
<h1>Forbidden</h1>
<p>You don't have permission to access /api/tools
on this server.</p>
</body></html>

which points to the tool-jobs.js line #65, which is the error part of the Utils.request  function. 
Something related with authentication? 

Vipin 

On Tue, Apr 21, 2015 at 9:05 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
Another question is are there any logs indicating issues on the server
side and can you open your web console and let us know if there are
any errors reported there on the client side (e.g.
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Web_Console).

-John

On Tue, Apr 21, 2015 at 3:45 AM, Hans-Rudolf Hotz <[hidden email]> wrote:
> Hi Vipin
>
> Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to
> "latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the database
> schema upgrade to '128'?
>
>
> Regards, Hans-Rudolf
>
>
> On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:
>>
>> Hi dev-team,
>>
>>
>> I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
>> the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the popup
>> error message as here:
>> Inline image 1
>> I am not sure what is happening, not getting any single line of error
>> message in log file.
>>
>> Here is the version I am using:
>> changeset:   17051:28113eeee212
>> branch:      stable
>> date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
>> summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1
>>
>> any suggestions, Thank you!
>>
>> Vipin | Rätsch Lab
>>
>>
>> ___________________________________________________________
>> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>>    https://lists.galaxyproject.org/
>>
>> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>>    http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>>
> ___________________________________________________________
> Please keep all replies on the list by using "reply all"
> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
> and other Galaxy lists, please use the interface at:
https://lists.galaxyproject.org/
>
> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
http://galaxyproject.org/search/mailinglists/


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

John Chilton-4
I am pretty stumped by this - my next actions would be to upgrade to
the newest latest_15.03 in case this has been fixed.

If that doesn't fix it I might look at your proxy configuration - is
there a proxy server sitting in front of Galaxy? It looks like upload
works on this server and I believe that is using the same endpoint
POST /api/tools. I don't know why upload would work but all other
tools fail - but one possibility is the proxy is blocking the request
if it doesn't look like an upload.

-John

On Tue, Apr 21, 2015 at 10:11 PM, Vipin TS <[hidden email]> wrote:

> Hi John,
>
> I am seeing an error in browser console when click on a tool link:
> POST https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools 403 (Forbidden)
>
> "<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>403 Forbidden</title>
> </head><body>
> <h1>Forbidden</h1>
> <p>You don't have permission to access /api/tools
> on this server.</p>
> </body></html>
>
> which points to the tool-jobs.js line #65, which is the error part of the
> Utils.request  function.
> Something related with authentication?
>
> Vipin
>
> On Tue, Apr 21, 2015 at 9:05 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
>>
>> Another question is are there any logs indicating issues on the server
>> side and can you open your web console and let us know if there are
>> any errors reported there on the client side (e.g.
>> https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Web_Console).
>>
>> -John
>>
>> On Tue, Apr 21, 2015 at 3:45 AM, Hans-Rudolf Hotz <[hidden email]> wrote:
>> > Hi Vipin
>> >
>> > Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to
>> > "latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the
>> > database
>> > schema upgrade to '128'?
>> >
>> >
>> > Regards, Hans-Rudolf
>> >
>> >
>> > On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:
>> >>
>> >> Hi dev-team,
>> >>
>> >>
>> >> I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
>> >> the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the
>> >> popup
>> >> error message as here:
>> >> Inline image 1
>> >> I am not sure what is happening, not getting any single line of error
>> >> message in log file.
>> >>
>> >> Here is the version I am using:
>> >> changeset:   17051:28113eeee212
>> >> branch:      stable
>> >> date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
>> >> summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1
>> >>
>> >> any suggestions, Thank you!
>> >>
>> >> Vipin | Rätsch Lab
>> >>
>> >>
>> >> ___________________________________________________________
>> >> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> >> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> >> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >>    https://lists.galaxyproject.org/
>> >>
>> >> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >>    http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>> >>
>> > ___________________________________________________________
>> > Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> > in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> > and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >  https://lists.galaxyproject.org/
>> >
>> > To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>
>
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

Vipin TS
Hi John, 

Still the problem exist. The codebase is in latest_15.03 revision. 

my instance is not behind a proxy server, I m confused about the  403 Forbidden error message with https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools/ 
where is this request goes? 

Vipin 


On Fri, Apr 24, 2015 at 9:04 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
I am pretty stumped by this - my next actions would be to upgrade to
the newest latest_15.03 in case this has been fixed.

If that doesn't fix it I might look at your proxy configuration - is
there a proxy server sitting in front of Galaxy? It looks like upload
works on this server and I believe that is using the same endpoint
POST /api/tools. I don't know why upload would work but all other
tools fail - but one possibility is the proxy is blocking the request
if it doesn't look like an upload.

-John

On Tue, Apr 21, 2015 at 10:11 PM, Vipin TS <[hidden email]> wrote:
> Hi John,
>
> I am seeing an error in browser console when click on a tool link:
> POST https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools 403 (Forbidden)
>
> "<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>403 Forbidden</title>
> </head><body>
> <h1>Forbidden</h1>
> <p>You don't have permission to access /api/tools
> on this server.</p>
> </body></html>
>
> which points to the tool-jobs.js line #65, which is the error part of the
> Utils.request  function.
> Something related with authentication?
>
> Vipin
>
> On Tue, Apr 21, 2015 at 9:05 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
>>
>> Another question is are there any logs indicating issues on the server
>> side and can you open your web console and let us know if there are
>> any errors reported there on the client side (e.g.
>> https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Web_Console).
>>
>> -John
>>
>> On Tue, Apr 21, 2015 at 3:45 AM, Hans-Rudolf Hotz <[hidden email]> wrote:
>> > Hi Vipin
>> >
>> > Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to
>> > "latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the
>> > database
>> > schema upgrade to '128'?
>> >
>> >
>> > Regards, Hans-Rudolf
>> >
>> >
>> > On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:
>> >>
>> >> Hi dev-team,
>> >>
>> >>
>> >> I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
>> >> the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the
>> >> popup
>> >> error message as here:
>> >> Inline image 1
>> >> I am not sure what is happening, not getting any single line of error
>> >> message in log file.
>> >>
>> >> Here is the version I am using:
>> >> changeset:   17051:28113eeee212
>> >> branch:      stable
>> >> date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
>> >> summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1
>> >>
>> >> any suggestions, Thank you!
>> >>
>> >> Vipin | Rätsch Lab
>> >>
>> >>
>> >> ___________________________________________________________
>> >> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> >> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> >> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >>    https://lists.galaxyproject.org/
>> >>
>> >> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >>    http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>> >>
>> > ___________________________________________________________
>> > Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> > in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> > and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >  https://lists.galaxyproject.org/
>> >
>> > To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>
>


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

Martin Čech
Hello Vipin,

the request goes to index() method at galaxy/lib/galaxy/webapps/galaxy/api/tools.py

I also see in console the 403 Forbidden https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools/ when trying to upload. This is probably connected with the upload problems some users were having with your Oqtans instance (some files >50MB getting reliably stuck with the "user not logged in" error - https://www.dropbox.com/s/o072cludvcxg9qv/Screenshot%202015-05-04%2015.12.18.png?dl=0 ).

I tried multiple revisions of 15.03 including the latest but did not succeed in reproducing this localy. 

Could you please show us the config and/or server log output. (you can do so privately at [hidden email] or [hidden email])

Thanks

Martin


On Mon, Apr 27, 2015 at 2:54 PM Vipin TS <[hidden email]> wrote:
Hi John, 

Still the problem exist. The codebase is in latest_15.03 revision. 

my instance is not behind a proxy server, I m confused about the  403 Forbidden error message with https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools/ 
where is this request goes? 

Vipin 


On Fri, Apr 24, 2015 at 9:04 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
I am pretty stumped by this - my next actions would be to upgrade to
the newest latest_15.03 in case this has been fixed.

If that doesn't fix it I might look at your proxy configuration - is
there a proxy server sitting in front of Galaxy? It looks like upload
works on this server and I believe that is using the same endpoint
POST /api/tools. I don't know why upload would work but all other
tools fail - but one possibility is the proxy is blocking the request
if it doesn't look like an upload.

-John

On Tue, Apr 21, 2015 at 10:11 PM, Vipin TS <[hidden email]> wrote:
> Hi John,
>
> I am seeing an error in browser console when click on a tool link:
> POST https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools 403 (Forbidden)
>
> "<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>403 Forbidden</title>
> </head><body>
> <h1>Forbidden</h1>
> <p>You don't have permission to access /api/tools
> on this server.</p>
> </body></html>
>
> which points to the tool-jobs.js line #65, which is the error part of the
> Utils.request  function.
> Something related with authentication?
>
> Vipin
>
> On Tue, Apr 21, 2015 at 9:05 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
>>
>> Another question is are there any logs indicating issues on the server
>> side and can you open your web console and let us know if there are
>> any errors reported there on the client side (e.g.
>> https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Web_Console).
>>
>> -John
>>
>> On Tue, Apr 21, 2015 at 3:45 AM, Hans-Rudolf Hotz <[hidden email]> wrote:
>> > Hi Vipin
>> >
>> > Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to
>> > "latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the
>> > database
>> > schema upgrade to '128'?
>> >
>> >
>> > Regards, Hans-Rudolf
>> >
>> >
>> > On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:
>> >>
>> >> Hi dev-team,
>> >>
>> >>
>> >> I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
>> >> the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the
>> >> popup
>> >> error message as here:
>> >> Inline image 1
>> >> I am not sure what is happening, not getting any single line of error
>> >> message in log file.
>> >>
>> >> Here is the version I am using:
>> >> changeset:   17051:28113eeee212
>> >> branch:      stable
>> >> date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
>> >> summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1
>> >>
>> >> any suggestions, Thank you!
>> >>
>> >> Vipin | Rätsch Lab
>> >>
>> >>
>> >> ___________________________________________________________
>> >> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> >> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> >> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >>    https://lists.galaxyproject.org/
>> >>
>> >> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >>    http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>> >>
>> > ___________________________________________________________
>> > Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> > in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> > and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >  https://lists.galaxyproject.org/
>> >
>> > To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>
>

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
| Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Job submission failed

Vipin TS

Hi Martin, 

I am in a debug mode and happy to share the config and logs file private more. 

thanks, Vipin




On Mon, May 4, 2015 at 4:53 PM, Martin Čech <[hidden email]> wrote:
Hello Vipin,

the request goes to index() method at galaxy/lib/galaxy/webapps/galaxy/api/tools.py

I also see in console the 403 Forbidden https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools/ when trying to upload. This is probably connected with the upload problems some users were having with your Oqtans instance (some files >50MB getting reliably stuck with the "user not logged in" error - https://www.dropbox.com/s/o072cludvcxg9qv/Screenshot%202015-05-04%2015.12.18.png?dl=0 ).

I tried multiple revisions of 15.03 including the latest but did not succeed in reproducing this localy. 

Could you please show us the config and/or server log output. (you can do so privately at [hidden email] or [hidden email])

Thanks

Martin


On Mon, Apr 27, 2015 at 2:54 PM Vipin TS <[hidden email]> wrote:
Hi John, 

Still the problem exist. The codebase is in latest_15.03 revision. 

my instance is not behind a proxy server, I m confused about the  403 Forbidden error message with https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools/ 
where is this request goes? 

Vipin 


On Fri, Apr 24, 2015 at 9:04 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
I am pretty stumped by this - my next actions would be to upgrade to
the newest latest_15.03 in case this has been fixed.

If that doesn't fix it I might look at your proxy configuration - is
there a proxy server sitting in front of Galaxy? It looks like upload
works on this server and I believe that is using the same endpoint
POST /api/tools. I don't know why upload would work but all other
tools fail - but one possibility is the proxy is blocking the request
if it doesn't look like an upload.

-John

On Tue, Apr 21, 2015 at 10:11 PM, Vipin TS <[hidden email]> wrote:
> Hi John,
>
> I am seeing an error in browser console when click on a tool link:
> POST https://galaxy.cbio.mskcc.org/api/tools 403 (Forbidden)
>
> "<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>403 Forbidden</title>
> </head><body>
> <h1>Forbidden</h1>
> <p>You don't have permission to access /api/tools
> on this server.</p>
> </body></html>
>
> which points to the tool-jobs.js line #65, which is the error part of the
> Utils.request  function.
> Something related with authentication?
>
> Vipin
>
> On Tue, Apr 21, 2015 at 9:05 AM, John Chilton <[hidden email]> wrote:
>>
>> Another question is are there any logs indicating issues on the server
>> side and can you open your web console and let us know if there are
>> any errors reported there on the client side (e.g.
>> https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Web_Console).
>>
>> -John
>>
>> On Tue, Apr 21, 2015 at 3:45 AM, Hans-Rudolf Hotz <[hidden email]> wrote:
>> > Hi Vipin
>> >
>> > Is this a new problem you encounter since you have done the upgrade to
>> > "latest_15.03"? If so, did you experience any troubles during the
>> > database
>> > schema upgrade to '128'?
>> >
>> >
>> > Regards, Hans-Rudolf
>> >
>> >
>> > On 04/20/2015 08:44 PM, Vipin TS wrote:
>> >>
>> >> Hi dev-team,
>> >>
>> >>
>> >> I am experiencing an issue with my production instance in dispatching
>> >> the jobs. When I click on execute button, each tool page shows the
>> >> popup
>> >> error message as here:
>> >> Inline image 1
>> >> I am not sure what is happening, not getting any single line of error
>> >> message in log file.
>> >>
>> >> Here is the version I am using:
>> >> changeset:   17051:28113eeee212
>> >> branch:      stable
>> >> date:        Mon Mar 16 22:38:27 2015 -0400
>> >> summary:     Update tag latest_15.03 for changeset 9f40ff3e3fe1
>> >>
>> >> any suggestions, Thank you!
>> >>
>> >> Vipin | Rätsch Lab
>> >>
>> >>
>> >> ___________________________________________________________
>> >> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> >> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> >> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >>    https://lists.galaxyproject.org/
>> >>
>> >> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >>    http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>> >>
>> > ___________________________________________________________
>> > Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> > in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> > and other Galaxy lists, please use the interface at:
>> >  https://lists.galaxyproject.org/
>> >
>> > To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>> >  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>
>

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/