Problem adding system build for visualization

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem adding system build for visualization

fourie.joubert@up.ac.za
Hi Folks

I am trying to add a custom genome so that all users can choose it as reference in trackster (and others).

When I go to " <a id="show_installed_builds" href="javascript:void(0);">Show loaded, system-installed builds" the build is listed, but it does not appear in the trackster reference build drop-down list.


I have provided the fasta file and 2bit file.

I have built the necessary indices for bowtie, bwa, etc. using the data managers...

builds.txt is:
#Egrandis    Eucalyptus grandis 297v2 (Egrandis) (Egrandis)


I have provided the lengths file as:
tool-data/shared/ucsc/chrom/Egrandis.len


twobit.loc is
#Egrandis    tool-data/shared/Eucalyptus/2bit/Egrandis.2bit

Have I missed a step to make it show up in the trackster reference build drop-down?

Any help would be sincerely appreciated.

Best regards!

Fourie



-- 
--------------
Prof Fourie Joubert
Centre for Bioinformatics and Computational Biology
Genomics Research Institute
University of Pretoria
[hidden email]
http://www.bi.up.ac.za
Tel. +27-12-420-5825
Fax. +27-12-420-5800

-------------------------------------------------------------------------
This message and attachments are subject to a disclaimer. Please refer
to www.it.up.ac.za/documentation/governance/disclaimer/ for full details.

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/